Vydařený víkend

První prosincový víkend roku 2018 si bude oddíl krasobruslení v Mostě určitě dlouho pamatovat – může se totiž pyšnit hned šesti cennými kovy. Během víkendu se oddíl vydal do dvou měst ČR a to do Prahy a Příbrami. V Praze se konal nejvyšší závod v rámci ČR a to Český pohár, ve kterém se se svojí jízdou předvedla žačka nejmladší Sophie Ellen Kučabová. Sophinka zajela krásnou jízdu a v konkurenci 30ti závodnic vybojovala třetí místo.

 

 

 

 

 

 

V Příbrami se v poháru ČKS A předvedly Eva Blahoutová, žačka nejmladší a Aneta Mrkvičková se Stelou Novákovou, nováčci starší. Evička i Anetka svoji jízdou vybojovaly krásná druhá místa. Stelince sice jízda vynesla až deváté místo, ale krásný úsměv na tváři ji neopustil.

 

 

Po ,,áčkařkách ,, se na led postavily tři závodnice bojující v poháru ČKS B a to Markéta Ciprová, žačka a Dominika Loucká se Štěpánkou Maříkovou , žačky mladší. Štěpánka zajela tu nejkrásnější jízdu své kategorie, díky které si na krk pověsila zlatou medaili. Markétka a  Dominička si nevedly o moc hůře a díky svým výkonům se mohou chlubit medailemi stříbrnými.