Most si na stupně pro vítěze vyskočil hned ve třech městech

Během tohoto víkendu se krasobruslařky z Mostu vydaly hned do třech koutů v ČR a to do Třince, Liberce a Chebu.

Na ISU závod se do Třince vypravila s trenérkou M.Smolkovou Ellen Sophie Kučabová, která v konkurenci osmadvaceti žaček nejmladších zajela nádhernou jízdu a s bodovým ziskem  třicetidvou bodů vybojovala nádherné druhé místo.

Na OBO závod hodnocený ISU systémem se do Liberce s trenérkou J.Novou vydalo hned šest krasobruslařek a to Stela Nováková a Aneta Mrkvičková z kategorie nováčků mladších, Eva Blahoutová jako nováček starší a Dominika Loucká, Štěpánka Maříková a Alexandra Vitmayerová za kategorii žaček mladších B. V ranních hodinách si bednu vybruslily Anetka (1.místo) a Stelinka (3.místo), v hodinách dopoledních si na zahřátý stupínek vystoupila Evička (1.místo) a v hodinách odpoledních Saška (1.místo). Domče a Štěpánce tentokrát předvedené výkony stačily na míso třinácté a čtrnácté.

Na mezioddílový závod do Chebu se pod vedením  F.Kordíka vypravily s Sofie Nedrdová a Mariana Kordíková, které v kategorii přípravka předvedly předepsané prvky. Marianka předvedla prvky ze všech nejlépe a vybruslila si zlato. Sofinka se dostala také do první poloviny závodnic, když vybojovala místo šesté.