Rozloučení sezóny 2017/2018 s překvapením…

19.6.2018 jsme se oficiálně rozloučili se sezónou 2017/2018.

Jelikož jedeme celý rok naplno, tak i v tomto duchu probíhalo naše ukončení sezóny.

Vydali jsme se do Sport areálu Klíny, kde se o nás perfektně starali, připravili nám krásný tříhodinový program a z rukou majitele jsme převzali dárkové poukazy na bobovou dráhu, která bude každým dnem spuštěna.

Hned v úvodu akce čekalo na celý oddíl a to jak na děti, trenéry i rodiče velké překvapení v podobě předávajícího a to mistra Evropy v krasobruslení Tomáše Vernera.

Celé odpoledne jsme si užili, Tomáš se s dětmi zapojil do všech aktivit, každému předal ,,podpiskartu,, s věnováním, na každého si udělal čas, aby se s ním vyfotografoval a popovídal. Tomášovi patří veliké díky za to, že za námi přijel a byl chvíli součástí našeho oddílu.

Ve fotečkách uvidíte naše oceněné děti (žebříček), kterým tímto blahopřejeme k úspěchu a do nové sezóny jim a všem ostatním oddílovým dětem přejeme mnoho sportovních úspěchů. Každopádně velké díky patří hlavní trenérce Michaele Smolkové, která se zasloužila o to, jak se děti v této sezóně umístily. Dále děkujeme trenérce Jitce Brabcové a školičkové trenérce Daně Kočkové. Gratulace patří ještě novým trenérům, kteří z rukou (někdo na dálku) převzali trenérskou licenci – jde o Františka Kordíka a Terezu Bendlovou.

P.S.: Díky za sezónu 2017/2018 patří také bývalé trenérce Janě Nové a pomocné trenérce Lence Matiasové.