Poděkování za Mosteckou slavnost 2017

Vážené dámy, vážení pánové,

dovolte mi, abych Vám všem i Vašim kolegům a svěřencům poděkoval za účast na Mostecké slavnosti – ať už v rámci slavnostního průvodu či sportovní zóny. Na obě tyto programové části oslav jsme slyšeli ze strany veřejnosti jen samé pozitivní reakce a stejně kladně je vnímáme my jako organizátoři. Pevně věřím, že účast byla přínosem i pro Vás a i přes drobnější turbulence (personální obměny na našem oddělení) byla organizace na vyhovující úrovni.

V roce 2018 může být z důvodu budování komunikací v okolí jezera Most situace v areálu děkanského kostela oproti letošku poněkud odlišná a organizace Mostecké slavnosti bude vyžadovat dílčí změny. Přesto by měla v základních obrysech zůstat totožná, a proto Vás chci požádat – pokud byste měli k průběhu letošních slavností jakoukoli připomínku či podnět, dejte mi prosím vědět. Přes naši celkovou spokojenost s akcí je samozřejmě vždy prostor ke zlepšování.

Ještě jednou Vám jménem statutárního města Most – nás jako organizátorů i samotných návštěvníků – velice děkuji a budu se těšit na příští ročník.

Přeji Vám krásný podzim a spoustu sportovních úspěchů bez zbytečných zranění.

Mgr. Michal Vavroch
vedoucí oddělení kultury a sportu
odbor školství, kultury a sportu
Statutární město Most, Radniční 1/2, 434 69 Most