Jsme nejlepší oddíl :-)

 

Než vložíme vý16880156_744349832405361_1047690761_osledky ze závodů, než budeme děkovat sponzorům, než budeme rekapitulovat naší VC Mostu, musí přijít veliké poděkování!

A to je poděkování vám, celému oddílu krasobruslení Most. Když říkám celému, myslím tím: děti, rodiče, trenéry, rodinné příslušníky…

Díky vám všem mohla proběhnout VC Mostu.

Již pátým rokem jsme dokázali, že jsme oddíl, který umí. Dokázali jsme připravit a následně zorganizovat celorepublikový závod. Už jen to, že se k nám přihlásilo přes dvě stovky dětí dokazuje, že se k nám závodníci z celé ČR rádi vracejí.

Několika týdenní či měsíční příprava závodu stála za to. Týden před závodem jsme se nezastavili… Připravili jsme důstojné prostředí pro všechny účastníky, připravili jsme krásné ceny, připravili jsme prostě vše, co k dokonalému závodu patří. To, že jste v pátek pracovali do večera a v sobotu ráno byli v šest ráno nastoupeni v dobré náladě na zimáku – to je to, za co vám díky. To, že jste večer po celodenním maratonu pomohli s úklidem a zimní stadion jsme opouštěli s tím, že v pondělí přijdeme na trénink a po závodech ani památky – za to díky.  Věřím, že všichni večer padli do postele a vyčerpáním spali až do rána. Ale vím, že všichni jsme spali se sny o tom, jak jsme sehraní a jak jsme perfektní.

Oddíle, díky za vše!!!

Monika K.